Låneskulder

Har du ett befintligt lån och du inte klarar av de månatliga inbetalningarna finns det olika möjligheter att öka ditt ekonomiska utrymme.

Med både ekonomisk coachning för en bättre privatekonomi samt alternativa finansieringslösningar kan du bli skuldfri och komma på god fot igen.

Om du har ett lån med en säkerhet kan du med kort refinansiering lösa dina tillfälliga problem att betala lånet. Kort refinansiering innebär att du säljer din säkerhet till någon du känner eller en investerare med en plan att du får köpa tillbaka säkerheten efter en viss period med nya lånevillkor. Det kan vara en lösning för att snabbt få ordning på sin ekonomi, men du måste ha någon kontakt som kan hjälpa dig med att köpa loss säkerheten under tiden.

En återbetalningsplan är det bästa utgången eftersom du kommer överens med din långivare att betala tillbaka lånet i en takt som du klarar av.

För en skuld med en bakomliggande säkerhet är kanske den sista lösningen att sälja säkerheten på marknaden till det pris du får, även om det betyder att du kommer göra en förlust så kommer dina skulder att minska drastiskt vilket ändå kan vara en stor lättnad för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.