Skapa en extrainkomst

Välkommen till extrainkomst.se där du kan lära dig om olika sätt och metoder för att skapa extrainkomster och tjäna pengar. Du får lära dig mer om vilka metoder som finns och hur det fungerar att få igång alternativa inkomster. Kanske söker du ett extraarbete på sidan om ditt ordinarie arbete eller behöver extrapengar för att tillfälligt dryga ut kassan för att kunna köpa något eller betala av lån. Oavsett ditt mål med pengarna är den här sidans syfte att hjälpa dig hitta nya extrainkomster.

Aktier

Med aktier kan du skapa extrainkomster genom värdeförändring och aktieutdelningar.
Sparande och ränta
Med ett månadssparande eller eninsättning av kapital på ett räntekonto får du avkastning i form av ränta.

Starta en blogg och sälj annonser

Skapa en framgångsrik blogg med många besökare och sälj annonsplatser till företag som vill synas mot dina besökare till bloggen. För att du lättare ska kunna sälja in annonser och tjäna pengar på din blogg måste bloggen handla om ett ämne som har en stor potentiell målgrupp av kunder inom en nisch, såväl breda som smala nischer.
Betalda undersökningar
På internet finns det många olika tjänster där du kan tjäna pengar eller produkter genom att delta i marknadsundersökningar. Du får svara på frågor i undersökningar och som motprestation kan du få pengar eller presentkort.

Affiliatemarknadsföring

Ett effektivt sätt att få extrainkomster på är genom att driva webbsidor och marknadsföra olika produkter och tjänster genom ett affiliateprogram. Med affiliatemarknadsföring tjänar du pengar på ett prestationsbaserat sätt. Du får provision för resultat som uppnås genom att du skickar besökare till målsidan som resulterar i sales eller leads. Det finns flera bra affiliateprogram med många annonsörer att ansluta sig till.

Extrajobb

Ta ett extraarbete utöver ditt heltidsarbete eller studier. Det är ett bra och säkert sätt att jobba ihop extrapengar. Vanliga extrajobb är tex kvällsarbete i butik, dela ut tidningen på morgonen, hantverk och trädgårdsarbete eller som skribent till webbyråer och webbsidor. Ett annat sätt är att jobba som försäljare eller telefonförsäljare och få provision vid försäljningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.