Låna pengar snabbt

När man vill ha tag i pengar snabbt finns det en del olika sätt att gå till väga på. Beroende på vilket man väljer får man olika villkor vad det gäller återbetalningstid, ränta och avgifter. Priset på lånet varierar med vad du ska använda pengarna till. Måste du vänta med återbetalningen under en längre tid blir ofta lånet dyrare, men du kan då också välja lån med något lägre ränta och kan på så sätt spara pengar. Det finns i huvudsak två sätt att låna pengar snabbt, och nedan går vi igenom de typerna av lån och vilka skillnader som finns mellan dem.

Snabblån

Det snabbaste sättet att få tag i pengar är att ta ett så kallat snabblån, eller smslån som det även kallas ibland på grund av att det har blivit populärt att skicka ett sms med en viss text för att få in pengar på kontot. Detta är ett dyrt lån räntemässigt som man inte ska använda till att köpa saker utan endast om man ligger efter med någon sorts betalning eller är i akut behov av kontanter. Återbetalningstiden rekommenderas vara mycket kort.

Konsumentlån

Konsumentlån är den andra typen av lån som är bra när man vill låna pengar snabbt. Denna typ av lån gör att man kan få tag i kontanter för att köpa någonting man inte vill eller kan vänta med att köpa till det att man har sparat ihop till att köpa det. Ofta är det någonting mindre, då ett konsumentlån inte är rekommenderat till att göra större inköp såsom bilar och liknande. Räntan är mycket lägre än den för snabblån, och återbetalningstiden är också längre. Vilket gör konsumentlån till ett något billigare, men lite långsammare sätt att låna pengar snabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.